Radionica “Kako pobijediti anksioznost u pandemiji straha?”

Vjerujem da nisam jedina kojoj je dosta preplašenosti, života u neizvjesnosti i straha od onog što će nam donijeti sutra. Već dugo slušam upite “Kako si pomoći?”, “Kako sačuvati bistru glavu?”, “Kako sačuvati mentalno zdravlje?” jer su mnogi od Vas uplašeni za zdravlje svojih bližnjih, samih sebe i ne znaju kako se nositi s neizvjesnošću koja je svaki dan sve veća.

Voditeljica radionice Maja Vujčić Vračević

Neprestano slušanje vijesti je loše za naše mentalno zdravlje. Veliki dio poruka koji neprestano slušamo u vijestima potencijalno će ugroziti zdravlje. Svakodnevno višekratno slušanje crnih brojki neminovno će nas dovesti u stanje stresa i ugroziti mentalno zdravlje (koje je neodvojivo od cjelokupnog zdravlja!), a pritom je vrlo vjerojatno da ste jedan od nekoliko milijuna nezaraženih Covidom-19, kao i vaši bližnji. Ukratko, vijesti nas drže u neprestanom stanju opasnosti, a samim tim i stresa.

No, što kad se ne možete prestati brinuti? Što kad stalno vrtite jedne te iste misli, strahove? Što ako se panično bojite, slušajući samo jednu za drugom strašnu priču?

Zbog toga organiziram radionicu Kako pobijediti anksioznost u pandemiji straha? na kojoj ćemo učiti tehnike učiniti Covid-19 nestane, ali mogu poboljšati kvalitetu našeg života koje je itekako ugrožena. Radionicu ću bazirati na svojim stručnim psihologijskim znanjima iz anksioznosti i znanstveno dokazanim metoda koje pomažu iz kognitivno bihevioralne psihoterapije i Acceptance and Commitment Therapy. 

Radionica će se održati 16.12.2020. u 18h, putem Google Meeta.

Cijena: 190kn/25€. Potrebno je ispuniti prijavnicu u nastavku, te uplatiti cijenu radionice putem Paypala: paypal.me/mrsvracevic

PRIJAVNICA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s